Υλικά
160 γρ. μαργαρίνη
3 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
2 1/2 ποτήρια αλεύρι φαρίνα (φουσκώνει μόνο του)
ξύσμα πορτοκαλιού λεμονιού ή βανίλια
300-400 γρ. μήλο ή αχλάδι, κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά εκτός των φρούτων.
Ελαφρύ ανακάτεμα και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι μικρό.
Από πάνω βάζουμε τα φρούτα.
Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα σε χαμηλή θερμοκρασία, δηλ. 165 βαθμούς ή πάνω-κάτω αντίσταση στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί το γλυκό.