Υλικά
3 ποτήρια (του νερού) ζάχαρη
3 ποτήρια (του νερού) γιαούρτι
1 κ.γ. μπεικιν παουντερ
4 αυγά
1 κ.γ σόδα
1 φλ. λάδι
αλεύρι όσο πάρει
ξύσμα λεμονιού (προαιρετικό)
λίγη βανίλια (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το γιαούρτι.
Προσθέτουμε και το μπέικιν παουντερ και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε.
Βάζουμε τα αυγά, τη σόδα και το λάδι (το ξύσμα και τη βανίλια).
Τα χτυπάμε βάζουμε αλεύρι, μέχρι να γίνουν μια ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε φύλλο, όχι πολύ χοντρό, και κόβουμε ρόμβους. Στη μέση του ρόμβου κάνουμε μια τρυπούλα.
Παίρνουμε την μία άκρη του ρόμβου και την περνάμε μέσα από την τρυπούλα.
Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι.