Υλικά
5 αυγά
400 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας
1 1/2 γιαουρτάκι αγελάδος
4 βανίλιες
ξύσμα ενός πορτοκαλιού
1 κουταλάκι μπέικιν
1 κουταλάκι κανέλα
1 φλυτζάνι καρύδια αλεσμένα
500 γρ. φαρίνα
ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε με τη σειρά όλα τα υλικά με τελευταία τα καρύδια και το αλεύρι.
Ανακατεύουμε απαλά να αναμιχθούν τα υλικά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί Νο 30.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 για 45-50 λεπτά μέχρι να δείτε ότι ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα όπως στο κέικ.
Γαρνίρουμε με ζάχαρη άχνη.