Υλικά
•1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά πολύ λεπτά
•1 φλ. καρύδι
•1 φλ. φρυγανιά
•1 φλ. σουσάμι καβουρντισμένο
•1/2 κ.γ. κανέλα
•1/4 κ.γ. γαρίφαλο
•1/2 φλ. ζάχαρη
Για το σιρόπι:
•2 φλ. ζάχαρη
•1 φλ. νερό
•φλούδα λεμονιού
Εκτέλεση
Χωρίζουμε τα φύλλα ανά δύο, βουτυρώνουμε το πάνω και βάζουμε λίγη απ’ τη γέμιση τυλίγοντας σε ρολό.
Αραδιάζουμε τα ρολά σε ταψί βουτυρωμένο, τα χαράζουμε και
ψήνουμε στους 180ο μέχρι να γίνουν τα φύλλα.
Ρίχνουμε ζεστό το σιρόπι σε ζεστό γλυκό, το κόβουμε όταν κρυώσει καλά.