Υλικά
•5 ποτήρια γάλα
•1 ποτήρι σιμιγδάλι
•2 ποτήρια ζάχαρη
•λίγο φρέσκο βούτυρο (Όλα αυτά τα ανακατεύουμε μαζί εξαρχής μέσα στην κατσαρόλα επάνω στο μάτι της κουζίνας).
•5 αυγά χτυπημένα
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να σιγοβράσει το μίγμα και να γίνει ομοιόμορφη κρέμα χωρίς να σβολιάσει.
Σε ένα μεσαίο ταψί: Αλείφουμε τη βάση με ένα πινέλο με λάδι. Στρώνουμε ένα φύλλο κρούστας, το αλείφουμε με λάδι και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
Επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις άλλες 4 φορές. (σύνολο 5 φύλλα κρούστας- λάδι ζάχαρη, κανέλα).
Μετά περιχύνουμε την κρέμα, την στρώνουμε ομοιόμορφα.
Μαζεύουμε προς τα μέσα τα φύλλα τις κρούστας και σκεπάζουμε την πίτα με 5 φύλλα όπως κάναμε και με τη βάση (λάδι ζάχαρη κανέλα).
Και τέλος επάνω πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για μία ώρα (ανάλογα με τη δύναμη του φούρνου).