Υλικά
• 1 φύλλο σφολιάτας
Για τη γέμιση:
• 150 γρ. χαλβά
• 50 γρ. μαύρη ζάχαρη
• 1 μπολ χοντροκομμένα καρύδια
• λίγη κανέλα
• σταφίδες (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την πλαταίνουμε λίγο με τον πλάστη.
Λιώνουμε το χαλβά στο μπλέντερ ή με ένα πιρούνι ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του φύλλου.
Τυλίγουμε σε ρολό.
Βάζουμε για λίγο στην κατάψυξη για να κόψουμε ευκολότερα τις φέτες.
Κόβουμε φέτες και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20-30 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.