Υλικά
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
1/4 από το βιτάµ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 νεροπότηρα νερό
άχνη ζάχαρη
κανέλα
Εκτέλεση
Στρώνουµε τα φύλλα κρούστας µέσα σε ταψί "σουρωτά" αφού τα βουτυρώσουµε ένα ένα.
Συνεχίζουµε έτσι µέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα και όλο το βούτυρο το οποίο το έχουµε πρώτα λιώσει µέσα σε τηγανάκι.
Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο (180 βαθµούς) για 30 λεπτά της ώρας.
Αφού διαλύσουµε το ζαχαρούχο γάλα µε το νερό, περιχύνουµε τα ψηµένα φύλλα και ξαναψήνοµαι για αλλά 20 λεπτά της ώρας.
Αφού ψηθεί και έχει πιει όλο το γάλα, κόβουµε και πασπαλίζουµε µε την άχνη και την κανέλα.