Υλικά
1/2 κιλό φύλλο
1 γιαούρτι
1 φλιτζάνι λάδι
4 αυγά
1 µπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 φλιτζ. του τσαγιού ζάχαρη
2 κουτ. του γλυκού ξύσµα πορτοκαλιού
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
1 κουταλάκι τριµµένο πορτοκάλι
Εκτέλεση
Λαδώνουµε το ταψί και στρώνουµε τα φύλλα σουρώνοντας τα.
Χτυπάµε όλα τα υλικά στο µίξερ και τα ρίχνουµε πάνω στα φύλλα για να µουσκέψουν.
Βάζουµε το ταψί στο φούρνο προθερµασµένο στους 160 βαθµούς για 20 λεπτά.
Βγάζουµε την πίτα από τον φούρνο και αφού κρυώσει περιχύνουµε το σιρόπι (να είναι κρύο και το σιρόπι).