Υλικά
1 πακέτο σιµιγδάλι χοντρό
1 κιλό ζάχαρη
3 γιαούρτια (220 γραµµ. το καθένα)
1 κουτ. του γλυκού σόδα
λίγη µαστίχα κοπανισµένη ή βανίλια
αµύγδαλα για τη διακόσµηση
Εκτέλεση
Σε µια λεκάνη βάζουµε όλα τα υλικά µε 2 κεσεδάκια από το γιαούρτι ζάχαρη και τα ανακατεύουµε καλά το βάζουµε σε βουτυρωµένο πιρέξ και ψήνουµε µέχρι να ροδίσει.
Σε µια κατσαρόλα βάζουµε την υπόλοιπη ζάχαρη µε 3 κεσεδάκια από το γιαούρτι νερό λίγη κανέλα και βράζουµε για 5 λεπτά.
Όταν κρυώσει το σιρόπι το ρίχνουµε σε ζεστό γλυκό που έχουµε χαράξει και το πασπαλίζουµε µε αµύγδαλο.