Υλικά
2 µήλα κοµµένα ροδέλες
1/3 βιτάµ
1/2 µπέικιν πάουντερ
1/2 ποτήρι ζάχαρη άχνη
1/2 ποτήρι ζάχαρη
3 αυγά
1/2 ποτήρι+ λίγο αλεύρι
1 κουτ. του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Βάζουμε ένα ταψάκι 25 εκ. διαµέτρου πάνω στο µάτι της κουζίνας και ρίχνουµε το βιτάµ.
Μόλις λιώσει ρίχνουµε τη ζάχαρη άχνη και την κανέλα και το κατεβάζουµε από τη φωτιά.
Προσθέτουµε κατόπιν και τα µήλα. Χτυπάµε στο µίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη, το µπέικιν και το αλεύρι.
Στη συνέχεια ρίχνουµε το µίγµα πάνω από τα µήλα. Ψήνουµε στους 180 βαθµούς, περίπου 30’.
Όταν ψηθεί την αναποδογυρίζουµε σε µία πιατέλα προσεκτικά.
Το βιτάµ και η ζάχαρη που βάλαµε στον πάτο του ταψιού τώρα λειτουργεί ως σιρόπι. Χρόνος παρασκευής 10’.