Υλικά
400 γρ. φύλλο κρούστας
125 γρ. βούτυρο ή µαργαρίνη
1/4 κουταλάκι κανέλα
Για την κρέµα
50 γρ. βούτυρο κοµµένο
1 κουταλιά κορν φλάουρ
80 γρ. σιµιγδάλι ψιλό
3 κ.σ. µέλι
1 κ.σ. ταχίνι
500 ml. γάλα
Εκτέλεση
Κόβουµε τα φύλλα σε 2 λουρίδες.
Βάζουµε σε µπολ το κορν φλάουρ και το σιµιγδάλι.
Βάζουµε σε κατσαρολάκι σε µέτρια φωτιά και προσθέτουµε λίγο λίγο το γάλα ανακατεύοντας συνέχεια.
Προσθέτουµε το βούτυρο και αφήνουµε να σιγοβράσει για 3 λεπτά ή ώσπου να πήξει.
Προσθέτουµε το µέλι και το ταχίνι.
Αφήνουµε να κρυώσει.
Αλείφουµε 3 λώριδες µε βούτυρο, βάζουµε 2 κουταλιές κρέµα στην άκρη και διπλώνουµε, τυλίγοντας σε ρολό.
Βάζουµε σε βουτυρωµένο ταψί και αλείφουµε µε βούτυρο.
Ψήνουµε στούς 180 βαθµούς για 20 λεπτά.
Αντί για σιρόπι, περιχύνουµε µε λίγο µέλι και πασπαλίζουµε µε κανέλα.