Υλικά
1 λίτρο γάλα
160 γρ. σιµιγδάλι ψιλό
4 αυγά
2 βανίλιες
240 γρ. µαύρη ζάχαρη
φλούδα απο 1 λεµόνι
1 ξυλο κανέλλας
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 αυγό για να αλείψουμε την πίτα µας
κανέλλα για πασπάλισµα
Εκτέλεση
Σε χαµηλή φωτιά βράζουµε το γάλα µε την φλούδα λεµονιού και το ξύλο κανέλλα.
Αφού αρχίσει να βράζει το γάλα µας βγάζουµε την φλούδα και το ξύλο και προσθέτουµε το σιµιγδάλι το οποίο ανακατεύουµε µέχρι να πήξει.
Σε ένα µπολ χτυπάµε τα αυγά µε την ζάχαρη και την βανίλια και τα προσθέτουµε στο µίγµα.
Ανακατεύουµε (σε σιγανή φωτιά) µέχρι να δέσουν τα υλικά µας.
Βουτυρώνουµε ένα ταψί και στρώνουµε το ένα φύλλο σφολιάτας, απλώνουµε το µείγµα µας και στρώνουµε απο επάνω το άλλο φύλλο.
Αλείφουµε µε αυγό και ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθµούς µέχρι να ροδίσει η πίτα µας.
Μόλις είναι έτοιµη την αφήνουµε να κρυώσει ελαφρώς και πασπαλίζουµε µε κανέλλα.