Υλικά
Για την τάρτα
400 γρ. τριµένο µπισκότο
160 γρ. βούτυρο
Για την κρέµα γιαουρτιού
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
3 κ.σ. µέλι
50 γρ. κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)
250 γρ. γάλα (1 φλυτζάνα)
Εκτέλεση
Λιώνουµε το βούτυρο και το ανακατεύουµε µε το τριµένο µπισκότο.
Στρώνουµε το µίγµα µας καλά σε ένα πυρέξ ή µια ταρτιέρα και το βάζουµε στο ψυγείο για να σφίξει.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουµε όλα τα υλικά της κρέµας και ανακατεύουµε συνεχώς µέχρι να πήξει η κρέµα µας.
Μόλις κρυώσει λίγο την βάζουµε πάνω από τα µπισκότα.
Μπορούµε να ρίξουµε από πάνω οποιαδήποτε µαρµελάδα και τριµένο µπισκότο για να την γαρνίρουµε.