Εκατόν δύο μονάδες umami (ανά 100 γρ.) είναι αρκετές για να μας κάνουν να φωτίζουμε με σινεμασκόπ χαμόγελο όταν τις φέρνουμε στη σκέψη μας. Ιδού και δύο τρικ για να γίνουν ακόμη πιο ακαταμάχητες: πασπάλισμα με πρωταθλητές του umami όπως η παρμεζάνα ή μια παλαιωμένη γραβιέρα, αρσενικό Νάξου και άλλα κίτρινα τυριά. λίγο ψιλοκομμένο μπέικον περασμένο από το γκριλ ή απλώς φλουδίτσες σπανιόλικου χαμόν και –γιατί όχι;– ελαφρώς πικάντικη σάλτσα ντομάτας, για να γίνουν οι τηγανητές μας patatas bravas. Δ.Α.