Follow us

«Αληθινό ψωμί» για τοστ

Ζυμωτό ψωμί με φυσικό προζύμι, βιολογικό και φρέσκο, κομμένο σε φέτες του τοστ, είναι σίγουρα ένα πολύ καλό νέο, ειδικά για τα παιδιά…

«Αληθινό ψωμί» για τοστ

Δοκιμάζοντας το νέο ζυμωτό ψωμί συσκευασμένο σε φέτες, που μόλις κυκλοφόρησε η γνωστή αρτοποιία Betty’s Bakery, μόνο στο τοστ δεν πάει το μυαλό σου! Πυκνό, νόστιμο και καλοζυμωμένο, με γεύση «προζυμένια», το νέο αυτό αρτούργημα σε παραπέμπει, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε αυθεντικό, χωριάτικο σπιτικό ψωμί.

Φρέσκο ψωμί, που παράγεται και διανέμεται καθημερινά, διατίθεται σε δύο τύπους (λευκό και σκούρο) και παρασκευάζεται από βιολογικά αλεύρια: σκληρό και μαλακό αλεύρι σίτου για το λευκό, και αλεύρι δίκοκκου και μονόκοκκου σιταριού για το σκούρο. Και τα δυο ζυμώνονται με φυσικό προζύμι, δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό ή πρόσθετο, μαγιά και ζάχαρη (το σκούρο δεν περιέχει ούτε αλάτι) και διατηρούνται επί 5 ημέρες στο ψυγείο.

Μπορεί να λανσάρεται ως ψωμί του τοστ, βολικά πακεταρισμένο, μάλιστα, σε συσκευασίες των 10 φετών, ώστε να φτάνει για 5 τοστάκια την εβδομάδα (το σλόγκαν «το καλύτερο σνακ για παιδιά», παραπέμπει άλλωστε σε στα εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας σχολικά σνακς για τα οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση), ωστόσο με ευχαρίστηση το βάζεις δίπλα στο πιάτο σου για οτιδήποτε. Κι ίσως μάλιστα το ψήσιμο να μην του χρειάζεται καν, αφού είναι πολύ νόστιμο ατόφιο, για υπέροχα ενήλικα σάντουιτς και εύκολα καναπέ επιπέδου, που θα συνοδεύσουν το ποτό μας.

Για σημεία διανομής, επισκεφθείτε το www.bettysbakery.gr

Επίσης...

Μυρωδιές από το παρτέρι: Μαγειρεύοντας με βότανα

Ο βασιλικός, το θυμάρι και η ρίγανη γράφουν ιστορία στο πιάτο σου.

Σοκολατόπιτα: Η αδυναμία των choco-lovers

Δείτε εντός τρεις συνταγές για την αγαπημένη και φουλ στη σοκολάτα πίτα.

Περισσότερα από

Μοσχάρι για το κυριακάτικο τραπέζι

Το τραπέζι της Κυριακής θέλει κάτι πιο μπελαλίδικο, όπως αυτά τα πιάτα με μοσχάρι για τα οποία θα βρεις συνταγές εντός.

Τίποτα δεν ξεπερνά σε θαλπωρή τη γεύση του πουρέ

Δες εντός πώς μπορείς να φτιάξεις τον κλασικό πουρέ πατάτας αλλά και δύο νόστιμες παραλλαγές από λαχανικά.

Τα μύρτιλα δίνουν χρώμα και γεύση - κι αυτά τα γλυκά το αποδεικνύουν

Δείτε εντός δύο συνταγές για λαχταριστά κέικ και μία για πανακότα με πρωταγωνιστή το μύρτιλο.

Το απόλυτο τηγανητό κοτόπουλο

Τραγανό εξωτερικά, ζουμερό εσωτερικά. Δείτε πώς θα το πετύχετε.

Μάτσα: Το πράσινο ελιξίριο υγείας

Το εκλεκτό πράσινο τσάι της Ιαπωνίας έχει κατακτήσει τον κόσμο τόσο για την ξεχωριστή του γεύση όσο και για τα εντυπωσιακά οφέλη του στην υγεία.

Οι σπόροι chia υπόσχονται να κάνουν αφράτο το γλυκό σου

Δοκίμασε τις συνταγές που θα βρεις εντός για μπράουνις, μους και μάφιν με τους "μαγικούς" (και θρεπτικούς) σπόρους.

Ψάχνεις εύκολο και δροσιστικό γλυκό; Φτιάξε πανακότα!

Το γνωστό ιταλικό κρεμώδες γλύκισμα είναι ό,τι πρέπει για ένα ανάλαφρο επιδόρπιο κι εμείς σου δίνουμε τρεις ιδέες για να το φτιάξεις.

Ποιος δεν αγαπάει την τυρόπιτα;

Η πιο εύκολη κι αγαπημένη πίτα σε τρεις παραλλαγές (μία από αυτές είναι σούπερ απλή και γίνεται στο τηγάνι!).

Τα τσιζκέικ πάνε πολύ στην άνοιξη

Δροσερά και ωραία, αυτά είναι τα τσιζκέικ που σας προτείνουμε να απολαύσετε.

Παραδοσιακές συνταγές για την Πρωτομαγιά: Γεύσεις που συνοδεύουν τη γιορτή της φύσης

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην Ελλάδα, το φαγητό της Πρωτομαγιάς συνδέεται με τη φύση, την αναγέννηση και τη χαρά της ζωής.