Follow us

Κάψουλες espresso από την Dimello

Η γνωστή ελληνική εταιρεία με τη μακρόχρονη παράδοση στην επεξεργασία του καφέ, λάνσαρε πρόσφατα μια σειρά από 7 διαφορετικά χαρμάνια σε κάψουλες, για την καθημερινή μας απόλαυση στο σπίτι…

Κάψουλες espresso από την Dimello

Ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με μακρύ παρελθόν στην εμπορία καφέ, που ξεκίνησε τη σύγχρονη πορεία της το 2002, η Dimello εισάγει, καβουρδίζει, παρασκευάζει και διανέμει καφέ espresso και φίλτρου, με βάση της την σύγχρονη μονάδα της στην Αττική. Εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, που επιβλέπονται από την εκπαιδευμένη ομάδα των Dimello specialists, η Dimello έχει περάσει στην νέα εποχή αναπτύσσοντας στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τις φάρμες και τους παραγωγούς του καφέ που προμηθεύεται από Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Γουατεμάλα, Κολομβία και Νικαράγουα, απότοκος της οποίας είναι οι νέες κάψουλες espresso, που φέρνουν την μέγιστη απόλαυση στο σπίτι.

Επτά χαρμάνια σε αντίστοιχες κάψουλες (συμβατές με μηχανή nespresso) περιλαμβάνουν καφέδες δυνατούς και ελαφριούς, φρουτώδεις ή μπαχαρένιους, για lungo ή espresso, ακόμα και με μειωμένη καφεΐνη. Τα χαρμάνια έχει επιμεληθεί η εξειδικευμένη ομάδα της Dimello, από καφέδες arabica και robusta, που προέρχονται από Κεντρική και Νότια Αμερική, Αφρική και Ινδία, με στόχο τη δημιουργία εκλεπτυσμένων και σωστά ισορροπημένων καφέδων.

Διαθέσιμες και για ηλεκτρονική παραγγελία από το dimellocoffee.com, οι κάψουλες βαθμολογούνται από 5 έως 10 βάση της έντασης καβουρδίσματος και η σειρά περιλαμβάνει τα χαρμάνια Ristretto (δυνατός και πλούσιος / 10), Intenso (έντονος και πλούσιος / 9), Forte Lungo (δυνατός και αρωματικός / 8), Allegro (ζωηρός και ξεχωριστός / 7), Velluto Lungo (ντελικάτος και βελουδένιος / 6), Notte (ήπιος και μεταξένιος, με μειωμένη καφεΐνη / 5), Decaf (πλούσιος και κομψός / 7).

Επίσης...

Αρνί, κατσίκι και κοκορέτσι: 10+1 συνταγές για τις κρεατονοστιμιές του Πάσχα

Δείτε εντός τις εκλεκτές συνταγές που συλλέξαμε για εσάς για ένα πεντανόστιμο Πάσχα.

Πασχαλινά κουλουράκια: Άρωμα παράδοσης και αγάπης

Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα κορυφώνεται, τα σπίτια γεμίζουν με αρώματα και αναμνήσεις – και τι πιο γλυκιά παράδοση από το να φτιάξουμε πασχαλινά κουλουράκια με τα χέρια μας, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Τετάρτη.

Περισσότερα από

Γλυκά του Πάσχα: Αρώματα, γεύσεις και παραδόσεις που αγαπάμε

Τα πασχαλινά γλυκά γεμίζουν το σπίτι με αρώματα, ζεστασιά και γιορτινή διάθεση.

Τι γλυκά τρώμε τη Μεγάλη Εβδομάδα;

Νηστίσιμα και νόστιμα, αυτά είναι τα γλυκά που μπορούμε να καταναλώσουμε λίγο πριν την κορύφωση του Πάσχα.

Θαλασσινές γεύσεις για τη νηστεία

Δες εντός τρεις συνταγές για να απολαύσεις σουπιές, χταπόδι και γαρίδες.

Τρώμε burger, τηγανιά και γιουβέτσι και στη νηστεία!

Δείτε εντός τις τρεις νηστίσιμες (και vegan) παραλλαγές.

Tα φρέσκα κουκιά της άνοιξης

Με την εποχή τους να φτάνει στην κορύφωσή της, τα κουκιά μας προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες για δημιουργικές και γευστικές συνταγές.

Smash burger στο σπίτι: Νηστίσιμη και κλασική εκδοχή

Το smash burger, είτε σε νηστίσιμη είτε σε κλασική μορφή, αποδεικνύει ότι η γευστική απόλαυση μπορεί να προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες της κάθε περιόδου.

Τα όσπρια είναι ο σύμμαχός σου για τη νηστεία

Γίγαντες, φακόρυζο ή φασολάδα; Η επιλογή δική σου!

Μην υποτιμάς το λαχανόρυζο!

Ένας απλός συνδυασμός που παραμένει νόστιμος, ειδικά αν δοκιμάσετε μία από τις συνταγές εντός.

3 συνταγές με σταρ το μπαρμπούνι

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές για ωραία μπαρμπούνια.

3 συνταγές για νόστιμο χούμους

Δοκίμασε να φτιάξεις τις τρεις παραλλαγές του υπέροχου ντιπ τις οποίες θα βρεις εντός.