Η Σουμάτρα φημίζεται για τον ποιοτικό καφέ της και η νέα κυκλοφορία στη σειρά Limited Edition Master Origins της Nespresso έρχεται να υπογραμμίσει ακριβώς αυτό. Προικισμένος με τα σπάνια χαρακτηριστικά που φέρνουν οι παλαιωμένοι κόκκοι Arabica από την επαρχία Aceh, ψηλά στα όρη Gayo, ο Aged Sumatra της Nespresso περνάει από την ιδιαίτερη, παραδοσιακή διαδικασία παλαίωσης της Ινδονησίας giling basah: οι κόκκοι του καφέ παλαιώνονται για πάνω από 3 χρόνια με φυσικό τρόπο, μέσα σε σάκους από γιούτα, που επιτρέπουν ο καφές να αναπνέει και να αναπτύσσει σώμα με ιδιαίτερη πολυπλοκότητα στη γεύση.
Ο καφές που απολαμβάνεις στο φλιτζάνι έχει πλούσιο σώμα με βελούδινη αίσθηση, ξυλώδη και μπαχαρένιο χαρακτήρα, νότες σοκολάτας, καραμέλας και ταμπάκο, ενώ συγχρόνως κυκλοφορεί και ειδική συσκευασία δώρου, όπου οι κάψουλες συνοδεύονται από γυάλινα ποτήρια ειδικά σχεδιασμένα για την απόλαυση του συγκεκριμένου χαρμανιού.
H σειρά είναι διαθέσιμη στις boutiques Nespresso και on line στο www.nespresso.com/gr