Follow us

Ψαροκεφτέδες για όλες τις ώρες

Ψαροκεφτέδες για όλες τις ώρες

Οι κεφτέδες από ψάρι ή γαριδούλες, είναι συνήθως η δεύτερη ευκαιρία, που δίνουμε στο ψάρι που φτιάξαμε βραστό ή ψητό και περίσσεψε. Όμως, η νοστιμιά τους και το ότι μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα υλικά, κάνουν τους ψαροκεφτέδες ένα ωραίο πιάτο που μπορεί να γίνει εξίσου καλό με κατεψυγμένο, όπως και με φρέσκο ψάρι ή με γαρίδες. Φυσικά, οι ψαροκεφτέδες είναι τέλειοι σαν μεζές. Αν όμως "ντυθούν" με σάλτσα ντομάτα ή σάλτσα με κάρι ή λευκή σάλτσα και βάλουμε δίπλα για συνοδεία ρύζι ή ζυμαρικά ή τηγανητές πατάτες, έχουμε ένα πλήρες, χορταστικό φαγητό.

Εκτός από τις μάλλον εύκολες και γρήγορες συνταγές που προτείνουμε, αν θέλετε κάτι πιο σύνθετο κα ασυνήθιστο δοκιμάστε τα πολύ δημοφιλή "Kibbeh samak" από τον Λίβανο, δηλαδή κεφτεδάκια γεμιστά από ψάρι και πλιγούρι. Δείτε τη συνταγή εδώ.

Updated: 28/06/21
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 31/07/19

Επίσης...

Δοκίμασε αυτές τις 3 συνταγές με μανιτάρια

Κρασάτα, στο φούρνο με φέτα ή μέσα σε ζεστή σφολιάτα, τα μανιτάρια είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά ως εναλλακτική του κρέατος.

3 συνταγές για υπέροχες αλμυρές κρέπες

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές.

Περισσότερα από

Φαγητό

3 γευστικές ιδέες για αλμυρές τάρτες

Πιπεριές φλωρίνης, κοτόπουλο αλλά και μανιτάρια με κονιάκ είναι οι πρωταγωνιστές των τριών συνταγών που θα βρεις εντός.

3 συνταγές για νόστιμες αλμυρές πίτες

Δείτε τις προτάσεις μας για τρεις πίτες που έχουν ως πρωταγωνιστή αντίστοιχα το κρεμμύδι, το πράσο με τον κιμά και το σουτζούκι.

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.