Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ουζερί-εστιατορίου Χάι Λάιφ του Πειραιά, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο, θα δοκιμάζουμε τους επόμενους μήνες μεζέδες με ονομασία προέλευσης, από επτά περιοχές. Κάθε μήνα μπαίνει στην κουζίνα μια άλλη σεφ για να μας ταξιδέψει γευστικά με αυθεντικούς μεζέδες με αυθεντικά υλικά, που πιάνουν από Μικρά Ασία και Πόλη μέχρι Θράκη και νησιά.
Το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα έχει ως εξής:
Παναγιώτα Γιοβανίδου (Δυτική Μακεδονία) 7/4/2020 – 12/4/2020,
Οσλέμ – Θεοφανία Κιμπάρ (Πόλη) 5/5/2020 – 10/5/2020,
Μάρω Διακάτου (Σύρος) 2/6/2020 – 7/6/2020