Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
16 γαρίδες μέτριες
1 αβοκάντο ώριμο
100 γρ. καβουρόψυχα (από κονσέρβα)
1/2 φλιτζ. καλαμπόκι
150 γρ. ρόκα
150 γρ. λόλα πράσινη
150 γρ. μαρούλι
Βινεγκρέτ
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μουστάρδα
3 κ.σ. λεμόνι
Λίγο αλάτι
Παρασκευή
Βινεγκρέτ
Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το λεμόνι Προσθέτουμε αλάτι και ρίχνουμε το λάδι αργά, χτυπώντας μέχρι να δέσει.
Σαλάτα
Πλένουμε καλά τις σαλάτες και τις κόβουμε με το χέρι σε κομμάτια.
Ψήνουμε τις γαρίδες σε ένα αντικολλητικό τηγάνι Ανακατεύουμε τις σαλάτες με το καλαμπόκι και το αβοκάντο σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ.
Τέλος, χωρίζουμε τη σαλάτα σε τέσσερα πιάτα, προσθέτουμε πάνω την ψίχα καβουριού και γαρνίρουμε με τις γαρίδες.