Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
8 αβγά
4 αβγά ορτυκιού
4 παϊδάκια αρνίσια
200 γρ. γαλέτα
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
8 πατάτες
200 γρ. αλεύρι
400 γρ. βούτυρο
Αραβοσιτέλαιο για τηγάνισμα
Παρασκευή
Χτυπάμε τα παϊδάκια ώσπου να γίνουν 1 εκ.
πάχος περίπου.
Στη συνέχεια, τα περνάμε σταδιακά από το αλεύρι, το χτυπημένο αβγό και, τέλος, από τη γαλέτα την οποία έχουμε αναμίξει με παρμεζάνα.
Τηγανίζουμε τα παϊδάκια σε βούτυρο μέχρι να ροδίσουν.
Στο ίδιο βούτυρο τηγανίζουμε τα αβγά ορτυκιού (μάτια) και τα τοποθετούμε πάνω στο κρέας.
Συνοδεύουμε (αν θέλουμε) με πατάτες τηγανητές, σοτέ σπανάκι και πιπεριές σχάρας.