Υλικά
Υλικά
Αρνί
3 κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδου
2 λεμόνια
1/2 κ.σ. κάρι
2 κ.σ. ξίδι
275 ml γιαούρτι στραγγιστό.
Ξερά βερίκοκα
1 πορτοκάλι
Μπράντι ή γλυκό κρασί
Παρασκευή
Κόβουμε το αρνάκι σε μεγάλους κύβους.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά, τα κρεμμύδια περασμένα από το μίξερ για να γίνουν πουρές, μαζί με το χυμό των λεμονιών, το σκόρδο, το κάρι, το ξίδι και το γιαούρτι.Μαρινάρουμε το αρνάκι σε αυτό το μίγμα.
Την άλλη μέρα, μαρινάρουμε ξερά βερίκοκα -μέχρι να μαλακώσουν- μέσα σε ένα μίγμα από χυμό πορτοκαλιού και μπράντι, ή γλυκό κρασί (ίσα μέρη).
Σκουπίζουμε καλά το αρνάκι και περνάμε τα κομμάτια του στα σουβλάκια, παρεμβάλλοντας ανάμεσά τους τα ξερά βερίκοκα.
Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, φροντίζοντας το κρέας να μείνει ζουμερό, γυρίζοντας τα συχνά για να μην καούν (ινδική συνταγή).