
Υλικά
Υλικά
Μερικά αβγά ωμά (υπολογίζουμε και τα «ατυχήματα»)
Μια καρφίτσα
Μεταλλικά σουβλάκια (προτιμότερα τα κυλινδρικά από τα πλακέ)
Αλατοπίπερο
Παρασκευή
Πλένουμε τα αβγά και τα σκουπίζουμε.
Πάνω από ένα μπολ (για να μαζεύουμε τα σπασμένα), τρυπάμε με την καρφίτσα το κάθε αβγό στις δύο του άκρες.
Μεγαλώνουμε με πολλή προσοχή τις τρυπούλες με τη μύτη της σούβλας και διαπερνάμε οριζοντίως το αβγό -χωρίς φυσικά να ...
αδειάσει το περιεχόμενό του.
Μπορούμε έτσι να περάσουμε 2, 3 ή και 4 αβγά στο κάθε σουβλάκι Τα ψήνουμε στο γκριλ επί 4 λεπτά, γυρίζοντας τα μια-δυο φορές.
Ακόμα καλύτερα είναι να τα ψήνουμε στη σχάρα του μπάρμπεκιου.