Υλικά
1 γαλλική μπαγκέτα Υλικά (για 4 άτομα)
100-120 γρ. καπνιστή πέστροφα
1 ψιλοκομμένο κλαράκι σέλινο (ή σέλερι)
1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
Ψίχα από 3-4 καρύδια
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
100 γρ. μαγιονέζα
1/2 κ.γ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες και την ψήνουμε στους 120°C για 30 λεπτά.
Προσθέτουμε στη μαγιονέζα τη μουστάρδα, τα καρύδια, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και το σέλερι, τα ανακατεύουμε και απλώνουμε σε κάθε φέτα μια μικρή κουταλιά από το μείγμα.
Τοποθετούμε από πάνω ένα κομματάκι πέστροφα, τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε.