Υλικά
1 μπροστινό μέρος αρνιού (χεράκι), ξεκοκαλισμένοΥλικά
2 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. ρίγανη
50 ml ελαιόλαδο
100 ml λευκό κρασί (Chardonnay ή Sauvignon Blanc βαρελίσιο)
Μουστάρδα Dijon
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κομμάτι του αρνιού.
Τοποθετούμε στο κέντρο τα μυρωδικά μας, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Το τυλίγουμε σε ρολό και δένουμε τα δύο άκρα με ένα σπάγκο (ειδικό για φούρνο).
Το τοποθετούμε σ ένα μεγάλο ταψί και ρίχνουμε ένα δάχτυλο νερό και το κρασί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 220°C για 30 λεπτά και εν συνεχεία στους 180°C για 45 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο, βγάζουμε το ταψί και το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια το παγώνουμε στην κατάψυξη για 15-20 λεπτά.
Το βγάζουμε και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Συνοδεύουμε με μουστάρδα Dijon.