
Υλικά
Υλικά
Αγριοσπάραγγα
1 ματσάκι οβριές (είναι πιο λεπτές και αρκετά πιο πικρές από τα σπαράγγια)
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κιλό άγρια χόρτα ψιλοκομμένα (λάπατα, άνηθο, μάραθο)
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κουταλιά ντοματοπελτέ
8 αβγά
Παρασκευή
Καθαρίστε τα αγριοσπάραγγα κι ένα ματσάκι οβριές και ζεματίστε τα σε καυτό νερό.
Σε ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο σοτάρερτε το κρεμμύδι, τα άγρια χόρτα (ψιλοκομμένα), τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα αγριοσπάραγγα και τις οβριές.
Μόλις μαραθούν, συμπληρώστε με 1 κουταλιά ντοματοπελτέ και νερό κι αφήστε να ψηθούν για 20 λεπτά.
Όταν πιουν τα υγρά τους, σπάστε από πάνω τα αβγά, αφήστε τα να πήξουν καλά και σερβίρετε με τυρί φέτα σε τρίμματα.