Υλικά
1 ½ κιλό αρνί από μπούτι σε μερίδεςΥλικά για 4-5 άτομα
1 ½ κιλό αρακά φρέσκο
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
½ κιλό κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Χυμό από ½ λεμόνι
½ φλιτζ. άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το φρέσκο αρακά και τον ξεπλένετε.
Πλένετε το κρέας και το στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.
Το σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμυδάκια και σβήνετε με το χυμό του λεμονιού.
Μισοσκεπάζετε το κρέας με νερό και το βράζετε μέχρι να μαλακώσει αρκετά.
Ρίχνετε το αρακά, τον άνηθο και αλατοπίπερο και μαγειρεύετε το φαγητό μέχρι να μείνει με το λάδι του.