Υλικά
1 ½ κιλό μοσχάρι σε μερίδεςΥλικά για 4 άτομα
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κιλό φασολάκια φρέσκα ή 750 γρ. κατεψυγμένα
250 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα και ψιλοκομμένα
1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ διαλυμένο σε νερό
½ φλιτζ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε και σκουπίζετε το κρέας.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, σοτάρετε το κρεμμύδι, προσθέτετε το κρέας και το ροδίζετε.
Ρίχνετε 2 φλιτζάνια νερό και σιγοβράζετε το κρέας μέχρι να μαλακώσει αρκετά.
Προσθέτετε τα φασολάκια, τα ντοματάκια, το μαϊντανό και αλατοπίπερο.
Βράζετε το φαγητό, προσθέτοντας ζεστό νερό αν χρειάζεται, μέχρι να μαλακώσουν τελείως το κρέας και τα φασολάκια και να μελώσει η σάλτσα.