Υλικά
Υλικά (για 2-3 άτομα)
500 γρ. πεσκανδρίτσες ακέφαλες
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
2 σφηνάκια ούζο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
100 γρ. νερό
Αλάτι,
φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 25 λεπτά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα.
Επίσης...
Δες εντός πώς μπορείς να φτιάξεις τον κλασικό πουρέ πατάτας αλλά και δύο νόστιμες παραλλαγές από λαχανικά.
Δείτε εντός τις τρεις νηστίσιμες (και vegan) παραλλαγές.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Δοκιμάστε τις παρακάτω παρασκευές με παντζάρι.
Δες εντός τρεις συνταγές με το μάλλον παρεξηγημένο λαχανικό.
Δοκίμασε αυτές τις τρεις εύκολες συνταγές για αλμυρά κέικ.
Όσο ο καιρός χειμωνιάζει, η ανάγκη για μια ζεστή και θρεπτική σουπίτσα γίνεται... επιτακτική!
Διίστανται τα γούστα για αυτό το λαχανικό, όμως με αυτές τις συνταγές μάλλον θα αλλάξουν γνώμη και οι πλέον διστακτικοί.
Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές της πολίτικης κουζίνας που είναι ό,τι πρέπει για το μεσημεριανό της Κυριακής.