Υλικά
Υλικά (για 2-3 άτομα)
500 γρ. πεσκανδρίτσες ακέφαλες
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
2 σφηνάκια ούζο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
100 γρ. νερό
Αλάτι,
φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 25 λεπτά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα.
Επίσης...
Δες εντός τρεις συνταγές με το μάλλον παρεξηγημένο λαχανικό.
Δοκίμασε αυτές τις τρεις εύκολες συνταγές για αλμυρά κέικ.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.
Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.
Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.
Γιουβέτσι, burger και μουσακάς όπως δεν τα έχεις συνηθίσει, με όσπρια ή λαχανικά αντί για κρέας.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά φρούτα ή λαχανικά και ένα μπλέντερ ώστε να απολαύσεις ένα ρόφημα που έχει σούπερ γεύση και κάνει και καλό.