Υλικά
Υλικά (για 2-3 άτομα)
500 γρ. πεσκανδρίτσες ακέφαλες
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε ροδέλες
2 σφηνάκια ούζο
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
100 γρ. νερό
Αλάτι,
φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 25 λεπτά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα.
Επίσης...
Βγες από τα συνηθισμένα και δοκίμασε τρία νόστιμα γλυκά που έχουν πρωταγωνιστή το καρότο.
Δοκιμάστε τις τρεις συνταγές που θα βρείτε εντός για ελαφριές και θρεπτικές σούπες βελουτέ.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Όσο ο καιρός χειμωνιάζει, η ανάγκη για μια ζεστή και θρεπτική σουπίτσα γίνεται... επιτακτική!
Διίστανται τα γούστα για αυτό το λαχανικό, όμως με αυτές τις συνταγές μάλλον θα αλλάξουν γνώμη και οι πλέον διστακτικοί.
Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές της πολίτικης κουζίνας που είναι ό,τι πρέπει για το μεσημεριανό της Κυριακής.
Σύκο-προσούτο, κουνουπίδι-μπρικ ή πορτοκάλι με φέτα; Όποια κι αν διαλέξεις, θα γίνει εύκολα ο σταρ του τραπεζιού.
Ντομάτα, βασιλικός, παρμεζάνα, σπανάκι, κοτόπουλο και ντοματίνια είναι οι πρωταγωνιστές των τριών εύκολων συνταγών που θα βρεις εντός.
Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.