Υλικά
υλικά
500 γρ. στήθος κοτόπουλου
10 πίτες tortillas
2 πιπεριές κόκκινες (τύπου Φλωρίνης)
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ.σκόρδο, σε φετάκια
3 κ.σ. σάλτσα για tacos ή κέτσαπ (προαιρετικά)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πάπρικα
παρασκευή
Κόβουμε το κάθε στήθος σε φέτες και κατόπιν σε λεπτές λωρίδες.
Κόβουμε και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές για 3'-4'.
Προσθέτουμε το σκόρδο και την πάπρικα και συνεχίζουμε 1'.
Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και βάζουμε στο ίδιο λάδι (δεν χρειάζεται να είναι πολύ) τις λωρίδες του κοτόπουλου.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε για 5'-6', μέχρι να ψηθούν.
Ξαναρίχνουμε τα λαχανικά στο τηγάνι (εκτός φωτιάς) και ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Δοκιμάζουμε αλάτι και πιπέρι.
Ζεσταίνουμε ένα μικρό τηγανάκι και βάζουμε μέσα μία-μία τις πίτες, να ζεσταθούν και από τις δύο πλευρές.
Μοιράζουμε τη γέμιση, διπλώνουμε και γυρίζουμε την άκρη από τη μία πλευρά.
Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο μέχρι τη μέση.
Σερβίρουμε με ντιπ από αβοκάντο (γουακαμόλε) ή ψιλοκομμένη ντομάτα με κρεμμύδι, μαϊντανό και ελαιόλαδο.