Υλικά
υλικά
4 μισά στήθη κοτόπουλου
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1/3 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κ.γ. πράσινο πιπέρι (σπασμένους κόκκους)
1/3 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1/2 κ.γ. κύμινο τριμμένο
1/2 κ.γ. θυμάρι ξερό
1 σκ. σκόρδο, τριμμένη
αλάτι, ελαιόλαδο
παρασκευή
Ανάβουμε το φούρνο στους 180ο και τοποθετούμε ένα ταψάκι με λαδωμένη σχάρα, να κάψει.
Σ' ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε τα μπαχαρικά με το αλάτι και το θυμάρι.
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο με το τριμμένο σκόρδο και αλείφουμε μ' αυτό τα κομμάτια του κοτόπουλου.
Τα τυλίγουμε καλά με το μείγμα των μπαχαρικών και τα βάζουμε σε στεγνό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, για 1' από κάθε πλευρά.
Κατόπιν τα ακουμπάμε στην καυτή σχάρα και τα ψήνουμε στο φούρνο για 5'-6' από κάθε πλευρά. Συνοδεύουμε το κοτόπουλο με γιαούρτι, που έχουμε ανακατέψει με ψιλοκομμένο δυόσμο, ξύσμα και χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι.