Follow us

Μπουρδέτο

Μπουρδέτο

Υλικά

υλικά

Ψάρι με καυτερή κόκκινη σάλτσα 

1.5 κιλό μπακαλιάρος ή σκορπιός ή γαλέος

1 κούπα λάδι 

3 κρεμμύδια 

Κόκκινο πιπέρι

1/3 φλιτζάνι χυμό λεμονιού 

1 πιπεριά κόκκινη 

Αλάτι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ρίχνουμε νερό, πάρα πολύ κόκκινο πιπέρι και μια μικρή κόκκινη πιπεριά.

Το αφήνουμε να πάρει βράσει και προσθέτουμε το ψάρι.

Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει με ανοιχτό το καπάκι.

Όταν θα είναι έτοιμο και σβήσουμε το μάτι τότε θα βάλουμε το χυμό λεμονιού

Επίσης...

Απολαμβάνοντας τη σαρδέλα

Το τίμιο μικρό ψάρι θα γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σου μεζές.

3 συνταγές για σούπερ καλαμαράκια

Δείτε εντός τρεις νόστιμες και εύκολες συνταγές.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Θαλασσινές γεύσεις για τη νηστεία

Δες εντός τρεις συνταγές για να απολαύσεις σουπιές, χταπόδι και γαρίδες.

3 συνταγές με σταρ το μπαρμπούνι

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές για ωραία μπαρμπούνια.

Δοκιμάστε αυτές τις νόστιμες συνταγές με γαρίδες

Δείτε εντός 3 νόστιμες και εύκολες συνταγές με το αγαπημένο θαλασσινό.

Δοκίμασε αυτές τις τρεις συνταγές με σολομό

Το αγαπημένο ψάρι σε τρεις ιδιαίτερες εκδοχές.

3 συνταγές για υπέροχες σουπιές

Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές με σουπιές.

3 συνταγές με μπακαλιάρο

Εντός θα βρεις τη συνταγή για τον αγαπημένο μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά κι ακόμη δύο νόστιμες προτάσεις.

3 συνταγές με καβούρι

Τολμήστε τις τρεις πρωτότυπες συνταγές που θα βρείτε εντός.

3 εύκολες συνταγές για ωραίο γαύρο

Μαρινάτος, στον φούρνο ή πλακί; Η επιλογή είναι δική σας.

Για τους λάτρεις του τόνου

Πλάι σε σπαγγέτι ή κοχυλάκια ή και μέσα σε πιτάκι, ο τόνος είναι πάντα μια ωραία προσθήκη στη διατροφή μας.