Υλικά
υλικά
Ψάρι με καυτερή κόκκινη σάλτσα
1.5 κιλό μπακαλιάρος ή σκορπιός ή γαλέος
1 κούπα λάδι
3 κρεμμύδια
Κόκκινο πιπέρι
1/3 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
1 πιπεριά κόκκινη
Αλάτι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και ρίχνουμε νερό, πάρα πολύ κόκκινο πιπέρι και μια μικρή κόκκινη πιπεριά.
Το αφήνουμε να πάρει βράσει και προσθέτουμε το ψάρι.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει με ανοιχτό το καπάκι.
Όταν θα είναι έτοιμο και σβήσουμε το μάτι τότε θα βάλουμε το χυμό λεμονιού
Επίσης...
Το τίμιο μικρό ψάρι θα γίνει ο καλύτερος καλοκαιρινός σου μεζές.
Δείτε εντός τρεις νόστιμες και εύκολες συνταγές.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές με σουπιές.
Εντός θα βρεις τη συνταγή για τον αγαπημένο μπακαλιάρο σκορδαλιά αλλά κι ακόμη δύο νόστιμες προτάσεις.
Τολμήστε τις τρεις πρωτότυπες συνταγές που θα βρείτε εντός.
Μαρινάτος, στον φούρνο ή πλακί; Η επιλογή είναι δική σας.
Πλάι σε σπαγγέτι ή κοχυλάκια ή και μέσα σε πιτάκι, ο τόνος είναι πάντα μια ωραία προσθήκη στη διατροφή μας.