Υλικά
υλικά γιά 6 άτομα
6 μακρόστενα αφράτα φρατζολάκια ή τρεις λευκές μπαγκέτες κομμένες στη μέση
600 γρ. φιλέτα καπνιστής πέστροφας
200 γρ. φρέσκο τυρί (κατίκι, ξινομυζήθρα ή άλλο μαλακό φρέσκο τυρί)
1 αγγούρι κομμένο σε λεπτά φετάκια (18 φετάκια)
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια, καθαρισμένα, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. άνηθο
μερικές σταγόνες λεμόνι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
παρασκευή
Κομματιάζουμε την πέστροφα με πιρούνι ή την κόβουμε σε κυβάκια και τη ραντίζουμε με μερικές σταγόνες λεμόνι.
Τη χωρίζουμε σε έξι μερίδες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί με τον άνηθο και το πιπέρι.
Απλώνουμε στις δύο πλευρές του σάντουιτς τυρί.
Βάζουμε στη μία φέτα από μία "μερίδα" πέστροφα, απλώνουμε επάνω τρία φετάκια αγγούρι και κλείνουμε το σάντουιτς με την άλλη φέτα.
Τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.