
Υλικά
υλικά (γιά 4 σάντουιτς)
8 φέτες ψωμί του τοστ ολικής
16 λεπτές φέτες "ζαμπόν" γαλοπούλας στεγνό
16 λεπτές φέτες ντομάτας χωρίς τα σπόρια
γιά το άλειμμα:
3 κ.σ. μαγιονέζα light
3 κ.σ. γιαούρτι 2%
2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός (ή 1 κ.γ. έτοιμη σάλτσα πέστο)
λίγες σταγόνες λεμόνι
παρασκευή
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά του αλείμματος, προσθέτοντας, αν θέλουμε, λίγο πιπέρι.
Αλείφουμε τις δύο φέτες κάθε σάντουιτς με αυτό και τοποθετούμε στη μία φέτα δύο φετάκια γαλοπούλας και από δύο φετάκια ντομάτας.
Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα και τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Μπορούμε να το ετοιμάσουμε και μερικές ώρες πριν.
Διατηρούμε το σάντουιτς στο ψυγείο μέχρι να το καταναλώσουμε ή να το πάρουμε μαζί μας.