Υλικά
700 γρ. πλιγούριΥλικά
2 κ. στήθος κοτόπουλου
200 γρ. φρέσκο βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνουμε 600 ml νερό σε μεγάλη κατσαρόλα και προσθέτουμε το πλιγούρι, το αλάτι και το στήθος του κοτόπουλου.
Κατεβάζουμε τη φωτιά στο ελάχιστο και μαγειρεύουμε γύρω στις 2 -3 ώρες, μέχρι το κρέας σχεδόν να διαλύεται, ανακατεύοντας συχνά.
Όταν το κοτόπουλο και το πλιγούρι έχουν γίνει σχεδόν σαν κρέμα, σερβίρουμε αμέσως, όπως είναι καυτό, με ένα κομμάτι φρέσκο βούτυρο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι επάνω.
A.T.