Υλικά
4 λουκάνικα τύπου ΦραγκφούρτηςΥλικά
4 φραντζολάκια ανοιγμένα στη μέση αλλά όχι χωρισμένα
1 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο
2 κ.σ ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
1 μέτρια ντομάτα ξεφλουδισμένη, πολύ καλά ξεσποριασμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
1 κ.σ. φρέσκος χυμός λάιμ
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μικρά μαρουλόφυλλα
½ φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Καυτερή σάλτσα chilly
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Λιώνουμε το αβοκάντο με πιρούνι και προσθέτουμε το χυμό λάιμ, το ψιλοκομμένο κόλιανδρο, την ψιλοκομμένη ντομάτα, το κρεμμύδι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε τα φραντζολάκια στο γκριλ για 3 –4 λεπτά.
Βάζουμε ένα λουκάνικο μέσα σε κάθε φραντζολάκι, σκεπάζουμε με το γκουακαμόλε και ρίχνουμε από πάνω όση καυτερή σάλτσα θέλουμε.
Α.Τ.