Υλικά
4 κ.σ. ελαιόλαδοΥλικά
4 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς την πέτσα
1 ποτήρι του κρασιού ξηρό λευκό κρασί
1 μεγάλο μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
½ φλ. χυμός μάνγκο
3 κ.σ. τσάτνεϋ μάνγκο
2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια
2 κ.σ ροζ πιπέρι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο, βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει από όλες τις μεριές.
Αλατίζουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε τους κύβους του μάνγκο, τον χυμό και το τσάτνεϋ μάνγκο και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε γύρω στα 10 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο τρυφερό και να μην βγάζει ροζ χυμούς αν το τρυπήσουμε.
Ζεματίζουμε τα κολοκυθάκια σε βραστό νερό για 3 –4 λεπτά, τα στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε σε παγωμένο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε.
Μοιράζουμε τα κολοκυθάκια σε τέσσερα πιάτα, βάζουμε επάνω από ένα στήθος κοτόπουλου και περιχύνουμε με τη σάλτσα του.
Πασπαλίζουμε με το ροζ πιπέρι.
A.T.