Υλικά
4 ασπράδια αβγώνΥλικά
20 γρ. μπρόκολο
10 γρ. μανιτάρια
10 γρ. + 10 γρ. σπανάκι φρέσκο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Περνάμε τα 10 γρ.
σπανάκι από το μπλέντερ.
Χτυπάμε ελαφρά τα ασπράδια μαζί με το μπλενταρισμένο σπανάκι, ώστε να πάρουν πράσινο χρώμα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα υπόλοιπα 10 γρ.
Σπανάκι, το μπρόκολα και τα μανιτάρια.
Ρίχνουμε τα ασπράδια και μόλις πήξουν γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη μεριά.
*Η συνταγή και η φωτογραφία της είναι από το εστιατόριο "Hide & Seek"