
Υλικά
2 κ. πιπεριές τ. ΦλωρίνηςΥλικά
½ πράσο ψιλοκομμένο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 μέτρια καρότα ψιλοκομμένα
2 μέτριες πατάτες σε κύβους
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τη φλούδα τους και τα σποράκια.
Σοτάρουμε ελαφρά όλα τα λαχανικά, προσθέτουμε νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσουν.
Τα περνάμε στο μπλέντερ και μετά από σίτα.
Πρέπει να έχουν την υφή μιας σούπας βελουτέ.
Για να σερβίρουμε, γαρνίρουμε με τηγανιτά κυβάκια φέτας και δυόσμο.*Η συνταγή είναι από το εστιατόριο "Grada Nuevo" της Θεσσαλονίκης.