Υλικά
500 γρ. σκληρή φέτα κομμένη σε 4 χοντρές φέτες, όπως στο σαγανάκι
10 ελιές θρούμπες χωρίς κουκούτσι
1 ντομάτα σε ροδέλες
4 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
6 λιαστές ντομάτες σε λεπτά φετάκια
μπούκοβο
ρίγανη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Παίρνουμε χαρτί ψησίματος και κόβουμε 8 κομμάτια με διαστάσεις 10x10 εκ. περίπου.
Τοποθετούμε τα χαρτιά ανά δύο και μοιράζουμε στο κέντρο του καθενός τη φέτα, τις ελιές, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το μπούκοβο, τις λιαστές ντομάτες, τις ροδέλες φρέσκιας ντομάτας και τις πιπεριές.
Τυλίγουμε σε σφιχτά πακετάκια, τα βάζουμε σε ρηχό ταψί και ψήνουμε για 30'.
Tip
Πάνω στα αγαπημένα μας ζυμαρικά και με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο, αυτός ο μεζές μεταμορφώνεται σε υπέροχη σάλτσα.