Υλικά
1 φύλλο ζύμη κουρού
βούτυρο αγελάδος για την ταρτιέρα
250 γρ. κασέρι τριμμένο
200 γρ. παστουρμά σε φετάκια
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 3 ντομάτες σε ροδέλες
3 αυγά
1 φλιτζ. γάλα
Εκτέλεση
Boυτυρώνουμε την ταρτιέρα και απλώνουμε τη ζύμη στον πάτο και στα τοιχώματα. Τρυπάμε με πιρούνι τον πάτο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Απλώνουμε πάνω στη ζύμη πρώτα το μισό τυρί, ύστερα τον παστουρμά και από πάνω την ντομάτα ή τα ντοματίνια.
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, το γάλα και το υπόλοιπο τυρί και περιχύνουμε ομοιόμορφα το μείγμα πάνω στην τάρτα.
Ψήνουμε για 40'.
Tip
Αντί για παστουρμά, μπορούμε να βάλουμε σουτζούκι σε ροδέλες, χωριάτικο λουκάνικο ή σαλάμι Λευκάδας.