Υλικά
12 φέτες χωριάτικο ψωμί
8 φέτες μορταδέλα
8 φέτες ντομάτας
200 γρ. τριμμένο κασέρι
4 μεγάλα κολοκυθάκια
ελαιόλαδο
ανθό αλατιού
Εκτέλεση
Ραντίστε τις φέτες του ψωμιού με ελαιόλαδο.
Κόψτε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίστε τα με ανθό αλατιού. Ψήστε το ψωμί και τα κολοκυθάκια στους 200ºC για 15 λεπτά.
Βάλτε σε 2 φέτες με τη σειρά κολοκυθάκια, κασέρι, ντομάτα και μορταδέλα. Βάλτε τη μία φέτα επάνω στην άλλη και σκεπάστε με μία φέτα ψωμιού.
Κάντε το ίδιο με τα υπόλοιπα υλικά.
Κόψτε τις διαγώνια σε δύο μέρη και βάλτε τις σε ένα ρηχό ταψί, αφού πρώτα το στρώσετε με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 5-6 λεπτά.
Σερβίρετε με φρέσκα σαλατικά και τσιπς πατάτας.
Τip
Το μυστικό της επιτυχίας είναι ένα πολύ καλό ζυμωτό χωριάτικο ψωμί.