Υλικά
500 γρ. πένες
2 φλάσκες μελιτζάνες
500 γρ. ντοματίνια
2 ξερά κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
1 κ.γλ. θυμάρι
1 κ.γλ. βασιλικό
200 γρ. τριμμένη φέτα
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους και τα ντοματίνια στη μέση.
Βάλτε τα μαζί με τα κρεμμύδια στο ταψί, αλατοπιπερώστε, ραντίστε τα με ελαιόλαδο και ψήστε τα στους 220°C για 15'.
Μετά ραντίστε με το βαλσαμικό ξίδι και ρίξτε το θυμάρι, τον βασιλικό και τη φέτα.
Βράστε τις πένες σε αλατισμένο νερό, στραγγίξτε τις και ανακατέψτε με τη σάλτσα.
Tip
Προσθέστε κολοκυθάκια ή πιπεριές, που ταιριάζουν πολύ.