Υλικά
500 γρ. φαρφάλες
500 γρ. ντοματάκια κονκασέ
1 μελιτζάνα
2 κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια
4 κλωναράκια σέλερι
2 σκελ. σκόρδο τριμμένο
10 ελιές χωρίς κουκούτσι, σε ροδέλες
3-4 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια, τη μελιτζάνα, τα κολοκυθάκια και το σέλερι.
Σοτάρετέ τα σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο, αλατίστε και ρίξτε λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο, τις ελιές και τα ντοματάκια κονκασέ.
Μαγειρέψτε για 10' σε χαμηλή φωτιά.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό στον χρόνο που αναφέρεται στη συσκευασία, στραγγίξτε τα και ανακατέψτε με τη σάλτσα.
Σερβίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο.
Τip
Η σάλτσα με τα λαχανικά είναι ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό. Μπορείτε να τη σερβίρετε με φέτα και ψημένες φέτες χωριάτικου ψωμιού.