Υλικά
300 γρ. φασόλια χάντρες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αβοκάντο
500 γρ. ντοματίνια
2 πράσινες πιπεριές
1 κ.γλ. κύμινο
4 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιαντρο
χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Βράστε τα φασόλια για 45' και στραγγίξτε τα. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια.
Καθαρίστε και κόψτε το αβοκάντο σε μικρότερα κομμάτια και τα ντοματίνια στη μέση.
Βάλτε τα όλα σε ένα μπολ και ρίξτε το κύμινο, το ξύσμα και τον χυμό λάιμ, 100 ml ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και τον κόλιαντρο.
Ανακατέψτε και σερβίρετε.
Tip
Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε όσπριο σας αρέσει. Δοκιμάστε και μια ποικιλία οσπρίων.