Υλικά
30 γρ. βούτυρο
3 κρεμμύδια
700 γρ. κιμά με κρέας της αρεσκείας σας
2 τμχ φινόκιο
1 μεγάλη πατάτα
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τον κιμά να μην μαυρίσει και συνεχίζουμε με όλα τα λαχανικά καλά.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε και τον κύβο (ή αλάτι, όπως θέλετε εσείς) καθώς και το βραστό νερό.
Τα σκεπάζουμε να σιγοβράζουν για περίπου 3 τέταρτα και να προσέξουμε αν χρειάζεται και άλλο νερό, να μην γίνει όμως πολύ νερουλό.