Υλικά
1 1/2 κιλό αρνί ή κατσίκι, κομμένο σε μερίδες
5 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες
2 ντομάτες
300 γρ. κεφαλοτύρι
2 μέτριες πατάτες
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Τοποθετούμε στον πάγκο 2 μεγάλες λαδόκολλες.
Σε ένα μπολ βάζουμε το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε καλά.
Προσθέτουμε τα σκόρδα, τις ντομάτες και το τυρί όλα χοντροκομμένα και τέλος ρίχνουμε λίγο ρίγανη.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και μεταφέρουμε στην λαδόκολλα.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα προσεκτικά σαν πακέτο, δένουμε με σπάγκο και το ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 4-5 ώρες.