Υλικά
1 μικρό λάχανο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι γλασέ πλυμένο
2 καρότα σε μπαστουνάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσο σε ροδέλες
200 γρ. τριμμένη ντομάτα
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο κύμινο
3 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το πράσο και το λάχανο.
Ρίχνουμε τη ντομάτα, το ρύζι και 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει βράση.
Προσθέτουμε το ρύζι και τον άνηθο, το κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το ρύζι.