Υλικά
2 κιλά πατάτες
500 γρ. στήθος κοτόπουλου
250 γρ. μικρά αγγουράκια τουρσί
250 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες σε κονσέρβα
500 γρ. μαγιονέζα ή 250 γρ. μαγιονέζα + 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα σε ελαφρά αλατισμένο νερό.
Ξεχωριστά βράζουμε το κοτόπουλο.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τιςρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Το ίδιο κάνουμε και με το κοτόπουλο.
Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια και τις πιπεριές και τα προσθέτουμε στο μπολ με τις πατάτες και το κοτόπουλο.
Αλατοπιπερώνουμε (προσεκτικά με το αλάτι, γιατί τα υλικά είναι ήδη αλμυρά).
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί.
Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο.
Σερβίρετε κρύα.