Υλικά
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές δυόσμο
λίγο γάλα άπαχο
3 κουταλιές πάπρικα αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το γάλα με το δυόσμο.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα άλλα υλικά.
Το βάζουμε στο ψυγείο για λίγα λεπτά.
Σερβίρουμε με κρεατικά.
Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη μους γιαούρτι.
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές δυόσμο
λίγο γάλα άπαχο
3 κουταλιές πάπρικα αλάτι
Χτυπάμε το γάλα με το δυόσμο.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και τα άλλα υλικά.
Το βάζουμε στο ψυγείο για λίγα λεπτά.
Σερβίρουμε με κρεατικά.
Δεν χρειάζεσαι κρέας για να απολαύσεις αυτές τις τρεις εύκολες παρασκευές που αποτελούνται μόνο από λαχανικά ή όσπρια.
Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του την ανάγκη για ζεστά, αρωματικά πρωινά που ταιριάζουν με την δροσιά της εποχής και την πλούσια γκάμα από φθινοπωρινά υλικά όπως το μήλο, η κολοκύθα και τα καρύδια.
Γιουβέτσι, burger και μουσακάς όπως δεν τα έχεις συνηθίσει, με όσπρια ή λαχανικά αντί για κρέας.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά φρούτα ή λαχανικά και ένα μπλέντερ ώστε να απολαύσεις ένα ρόφημα που έχει σούπερ γεύση και κάνει και καλό.
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι